Amerikanska pannkakor med choklad och bär.

En tallrik med jordgubbar, blåbär, physalis, och två stycken amerikanska pannkakor med choklad och bär, toppat med hallon och kokosflingor. Bredvid tallriken finns en huj burk med choklad i samt en smörkniv. Bredvid huj burken ligger huj locket med rätsidan uppåt.

Amerikanska pannkakor med choklad och bär

Ingredienser: 2
Steg: 
5

Ingredienser:
Färdiga amerikanska pannkakor
Creamy Cashew Choklad
Valfria färska bär

Topping:
Valfria färska bär
Florsocker
Creamy Cashew Choklad

Gör så här:
1. Börja med att ta ut dina pannkakor ur förpackningen och värm enligt anvisningarna på paketet.
2. Skär jordgubbarna i två delar, ställ åt sidan.
3. Bred sedan på Creamy Cashew Choklad i önskad mängd (ju mer desto smarrigare!).
4. Toppa därefter med jordgubbar, blåbär, hallon och kokoschips.
5. Servera slutligen med din favoritdryck och njut!

Amerikanska pannkakor med choklad

Starta dagen med goda amerikanska pannkakor tillsammans med ett krämigt chokladpålägg. Amerikanska varianten på pannkakor är minipannkakor med ett härligt fluff. De är enkla att laga från grunden om så önskas. Recept på pannkakorna hittar du här. De bara smälter i munnen. Servera pannkakorna med färska bär, exempelvis somriga jordgubbar eller härligt goda blåbär eller varför inte hallon. Oftast äter man amerikanska pannkakor på hotell eller kanske en brunch ute, men varför inte äta en lyxigare söndagsfrukost. Du kan välja att servera dina pannkakor med annat önskat tillbehör till exempel sylt, mosad banan eller varför inte lite växtbaserat vispgrädde.

Vill du äta pannkakorna på äkta amerikanskt vis kan du hälla på lite lönnsirap och en klick veganskt smör och låta det smälta över pannkakorna, hur gott?! Hur du än vill äta dina pannkakor så finns det oändligt olika sätt du kan välja bland, om du vill ha det lite mer matigt eller om du vill äta en mumsig frukost, du väljer själv!

Krämigt pålägg med chokladsmak

Vår Creamy Cashew Choklad är gjord på mindre socker samt är växtbaserad och har en härlig krämighet.
Chokladpålägget fungerar på mackan, i bakning, att doppa frukt och bär i, eller varför inte äta den direkt ur burken? Gott!

Lämna ett svar