Creamy Cashew Paprika & Chili till Ica och City Gross

På en grå bakgrund finns tre runda burkar, Creamy Cashew Örter, Creamy Cashew Paprika & Chili samt Creamy Cashew Vitlök. Under burkarna finns tre mackor.

Under hösten blir vår heta växtbaserade färskost Creamy Cashew Paprika & Chili intagen centralt till Ica och till hälften av alla City Gross. När en produkt tas in centralt innebär det att den går att beställa till vilken butik som helst i hela landet.

Om Creamy Cashew Paprika & Chili

Creamy Cashew Paprika & Chili är en 100 % växtbaserad färskost med en het och krämig smak, full med näringsrik energi. Färskosten är baserad på svenska vita bönor samt Fairtrade-märkta och ekologiska cashewnötter från Smiling. Vi tycker att den passar perfekt till ostbrickan, pastan och burgaren – men såklart också på mackan! Vi producerar alltid våra produkter i vår lilla matfabrik i Alingsås och de är helt fria från laktos, gluten, soja och konserveringsmedel. Du hittar dem alltid i vegokylen, men om du har tur finns de i färskosthyllan!

Central leverantör hos Ica

Hos Ica är det de olika kategoricheferna som bestämmer vilka produkter som ska finnas i sortimentet. Som en central leverantör är det möjligt att nå ut till fler butiker över hela landet. Ica har gjort en satsning på mindre och lokala leverantörer, vilket vi såklart tycker är jättebra!

Hur kan du använda vår heta färskost?

På vår receptsida hittar du alltid härliga sätt att använda våra produkter på. Vi älskar att ha Paprika & Chili på en vegetarisk burgare där den smälter som en härligt krämig ost. Den passar också fint i röror, exempelvis till bakpotatis. Vi har flera varianter på röror på vår receptsida.

Du kan även använda färskosten i och på soppor, i en härlig pastagratäng eller i någon härlig gryta. Men det enda som sätter gränser för användningen är din kreativitet. Dela gärna med dig av recepten du lagar med HUJ! Du kan alltid tagga in oss på Instagram, @hej.huj eller maila oss dina goda recept. Vi uppskattar alltid att se goda maträtter med våra produkter.