Chokladmousse på två ingredienser
Ingredienser: 2 (4 med topping)
Steg: 4
Portioner: 2
Ingredienser:
1 burk Creamy Cashew Choklad
½ dl vatten
Växtbaserad vispgrädde (valfritt) – exempelvis Easy Whipping från Oddlygood.
Färska bär (valfritt)
Gör så här:
1. Lägg Creamy Cashew Choklad i en bunke.
2. Addera cirka ½ dl vatten till bunken.
3. Vispa Creamy Cashew Choklad och vattnet tills det får en moussig konsistens.
4. Om du vill, vispa växtbaserad vispgrädde och toppa därefter chokladmoussen med vispgrädden och valfria färska bär.
Chokladmousse
Chokladmousse är både enkelt och festligt! Dessutom kan du förbereda moussen redan dagen innan, för att spara tid. Självklart kan du toppa moussen med vad du vill – kakaonibs, brända mandlar, apelsinzest är bara några exempel på hur du kan piffa din chokladmousse! Denna chokladmousse slänger du enkelt ihop på fem minuter. Om du vill smaksätta själva chokladmoussen kan du addera en god likör istället för vatten – men se till att smaka av så att likörsmaken inte tar över.
Creamy Cashew Choklad
Creamy Cashew Choklad är det senaste tillskottet till HUJ-familjen! Helt växtbaserad och full av näringsrik energi från svenska vita bönor och Fairtrade-märkta cashewnötter. Dessutom är den fri från soja, gluten, laktos, mjölkprotein och konserveringsmedel – så den passar de allra flesta!