Efterrätts-quesadillas med choklad och färska bär av Caroline Moberg/lillmoberg.
Foto: Caroline Moberg/lillmoberg.
Ingredienser: 7
Steg: 4
Ingredienser:
Tortillabröd
Creamy Cashew Choklad
Mjöl
Vatten
Olja
Socker
Bär
Gör så här:
1. Gör inledningsvis ett ”klister” genom att blanda mjöl och vatten. Dela därefter tortillabröden till halvor och vik sedan ena sidan mot mitten. Klistra därpå med mjölklistret och vik andra sidan över den första.
2. Fyll de vikta tortillabröden med Creamy Cashew Choklad och klistra därefter igen toppen.
3. Stek de chokladfyllda tortillabröden i olja på hög värme på båda sidorna och doppa därpå i socker.
4. Servera slutligen med bär och ytterligare Creamy Cashew Choklad.
Quesadillas
Quesadillas fungerar lika bra som mellanmål eller som huvudrätt. I detta fall är quesadillan fylld med choklad, så just denna variant kanske passar bäst som efterrätt. En traditionell quesadilla är ofta fylld med ost, men vi tycker att det går lika bra att göra en egen variant. Ta tortillabröd, Creamy Cashew Choklad, valfritt innehåll och stek i olja – tada, du har en quesadilla!
Recept av Caroline Moberg/lillmoberg
Caroline är 30 år och har två barn, en flicka på sex år och en pojke på snart fem år. Hon väntar även sitt tredje barn nu i maj. Caroline älskar heminredning, barn, skönhet och mode och det är något hon delar med sig av på sitt Instagram-konto, lillmoberg.