Alice Knap klädd i grön tröja framför en röd tegelvägg.

Alice Knap
VD och grundare

alice@hejhuj.se

073-038 85 33

Alice gillar skogspromenader i tystnad, sin hund Nelson och alla grymma HUJ-medarbetare. Hon äter helst en vegolasagne med en stor grönsallad och tittar gärna på Sveriges Mästerkock. Favoritprodukten är HUJ Vegetarisk Pastej Smoky.

 

 

Person med mörkt långt hår klädd i gul tröja framför en röd tegelvägg

Liza Backlund
Säljchef

liza@hejhuj.se

076-217 47 43

Liza gillar att spela piano och äter helst spaghettilåda. Hon gillar att titta på Grey’s Anatomy och favoritprodukten är HUJ Creamy Cashew Paprika & Chili. Den går att använda som dip, pastasås och på knäckemackan.

Person med långt ljust hår, pärlörhängen och orange tröja. Personen ler

Margareta Ekman
Säljare

margareta@hejhuj.se

072-311 61 06

Margareta gillar blommor, fåglar, att vandra och spela tennis. Hon tittar gärna på serier, nyheter och Idol. Margareta äter helst HUJs egna produkter och favoriterna är HUJ Vegetarisk Pastej Original och HUJ Creamy Cashew Örter.

En person med kort mörkt hår, glasögon och en gul tröja. Personen ler

Elias Yemen
Säljare

Elias gillar hundar, att resa och att träna. Han äter helst thaimat, godast är av allt är en vegansk gryta med röd curry. Elias tittar gärna på någon spännande serie och favoritprodukten från HUJ är Creamy Cashew Naturell.

Person med ljust uppsatt hår. Personen ler och bär en gul tröja

Katrien Philips
produktionschef

katrien@hejhuj.se

070-643 44 37

Katrien gillar resor, katter och lugna dagar. Hon äter helst mackor med getost och fikonmarmelad och tittar gärna på Dexter, How to Get Away with Murder och Unbelievable. Katriens favoritprodukt är HUJ Vegetarisk Pastej Smoky.

En person med mörkt lockigt hår, glasögon och grön tröja. Personen ler.

Andrea Andersson
Produktionsmedarbetare

Andrea gillar att läsa böcker och att umgås med sina vänner. Hon äter helst en god vegetarisk lasagne och tittar gärna på Netflix, särskilt favoriten Glow. Favoritprodukten från HUJ är vår cream cheese 2.0 – Creamy Cashew Vitlök

En person med mörkt hår klädd i en vit t-shirt.

Teodor Källhult
Produktionsmedarbetare

Teo gillar att lyssna på musik, särskilt hiphop och RnB, att surfa och att umgås med vänner och familj. Han äter vad som helst – så länge det är veganskt! Teo tittar gärna på politik och sport och hans favoritprodukt från HUJ är Creamy Cashew Vitlök.

En person med långt ljust hår och grön tröja. Personen ler

Ebba Backman
Produktionsmedarbetare

Ebba gillar att träna på gym. Helst av allt äter hon pasta eller en god pizza gjord på surdeg. Ebba tittar helst på Youtube eller på romantiska komedier. Favoritprodukten från HUJ-sortimentet  är Creamy Cashew Örter.

En person med långt mörkt hår och orange tröja. Personen ler

My Sahlén
Logistikmedarbetare

my@hejhuj.se

På fritiden gillar My att läsa en bra bok. Hon äter helst pasta, men vilken typ av pasta spelar mindre roll. My tittar gärna på en feelgood-serie som Vänner. Favoritprodukten från HUJ är Creamy Cashew Vitlök.

Person med kort grått hår och orange tröja. Personen ler

Bengt Holm
ekonomiansvarig

bengt@hejhuj.se

070-955 80 05

Bengt gillar djur och tycker också om att vandra och att resa till olika platser. Bengt är lite av en allätare och han tittar gärna på sport och olika tv-serier. Favoritprodukten i HUJ- sortimentet är vår cashewost Creamy Cashew Vitlök.

Person med rött hår och lugg. Personen ler och är klädd i en grön tröja

Sofia Brolin
Marknadschef

sofia@hejhuj.se

070-958 10 25

Sofia gillar Djungelvrål, katter och att odla grönsaker. Hon äter helst sötpotatistacos och tittar gärna på Första dejten, Black Mirror och true crime. Sofias favoritprodukt är HUJ Creamy Cashew Paprika & Chili.

En person med mörkt långt hår, ett svart diadem och en grön tröja. Personen ler

Agnes Sundbom
Marknadsassistent

Agnes gillar katter, att handla second hand och att titta på hockey. Hon äter helst napolitansk pizza och tittar gärna på Vänner, amerikanska The Office och Sherlock. Favoritprodukten från HUJ är Creamy Cashew Vitlök och Paprika & Chili.

En vit och grå hund med tungan hängandes ur munnen. Hunden har ett blått och ett brunt öga.

nelson
professionell kontorshund

Nelson gillar Alice, långa promenader i skogen och att hänga med på HUJ-kontoret. Nelson har tyvärr ingen mail eller något telefonnummer, men om du någon gång svänger förbi kontoret i Alingsås kan du träffa på honom!

Tre personer klädda i orange, gult och grönt står framför en röd tegelvägg. Personen i orange håller en blå flagga. Personerna i gult och grönt håller i HUJ Vegetarisk Pastej och HUJ Creamy Cashew. Över deras huvuden finns en pratbubbla i grönt med vit text som lyder "Kom och jobba med oss!"

Hej framtida kollega!
Vill du jobba hos oss?

Läs mer om våra lediga tjänster och skicka din ansökan till oss! Vi ser fram emot att kanske ha just dig som framtida kollega på HUJ!

läs mer
En röd tegelvägg med en grå spiraltrappa framför. Tre personer klädda i gult, orange och grönt står i trappan. Personen klädd i orange håller i en blå flagga med HUJ-logotypen på. Till vänster om trappan står texten "Ledig plats finnes" i gult

Hej praktikant!
Vill du praktisera hos oss?

Läs mer om hur du söker till våra praktikplatser. Vi tar emot praktikanter på flera områden. Vi hoppas att du är en framtida praktikant hos oss!

läs mer