NYHET: Creamy Cashew Choklad

På en rosa bakgrund syns en brun och rosa burk med Creamy Cashew Choklad. I kakaopulver står det skrivet "nyhet" i versaler.

Vi utökar nu vår HUJ-familj med en riktigt smaskigt chokladpålägg. Det nya växtbaserade pålägget till mackan heter Creamy Cashew Choklad och lanseras under vecka 11!

Vår nya familjemedlem är ett ännu ett växtbaserat pålägg och ett Creamy Cashew-syskon som heter Creamy Cashew Choklad. Chokladpålägget är, som de tidigare smakerna av Creamy Cashew, baserad på svenska vita bönor och Fairtrade-märkta cashewnötter. Pålägget är fritt från konserveringsmedel, soja och gluten samt innehåller 54,9% mindre socker än andra chokladpålägg på marknaden.

Creamy Cashew Choklad finns i butik från och med vecka 11. Den är full av näringsrika ingredienser, är naturligt laktosfri samt produceras i vår lilla matfabrik i Alingsås. Vårt krämiga nya pålägg går att frysa och passar perfekt i bakning. Dessutom innehåller det 4,7 gram protein!

Hur använder du då det här nya pålägget? Vi tycker att Creamy Cashew Choklad är det perfekta pålägget på mackan, men du kan även använda det som topping på pannkakorna, frukostgröten eller vad du vill. Vi tycker att den gör sig bra i bakning, att äta direkt med sked eller att använda som alternativ för allergiker. Creamy Cashew Choklad är ett pålägg med mindre socker för dig som vill toppa våfflorna, ha fyllning i tårtan eller laga mumsigt godis.

Vårt nya pålägg kommer finnas tillgängligt på Ica och Hemköp från och med vecka 11. Du hittar den i vegokylen bredvid våra andra produkter. Känner du dig sugen att testa? Då tycker vi att du ska fråga efter Creamy Cashew Choklad i din butik – om den inte redan finns där!