På bilden syns både goda mackor och hela produktfamiljen med växtbaserade pålägg från HUJ. Mackorna är toppade med grönsaker och påläggen ligger på en stenskiva.

Nyheter

På denna sida samlar vi spännande fakta och kul information om vad som händer i vår lilla matfabrik i Alingsås. Här kan du bland annat läsa om våra näringsrika ingredienser, märkningar och samarbeten med andra företag. Vi uppdaterar när vi syns i media, när vi lanserar nya produkter och när andra roliga saker sker. Med denna sida vill vi göra det enkelt för dig att hitta nyheter så att du kan hänga med på vår spännande resa. 

Har du funderat på vad som menas med Fairtrade-märkta cashewnötter eller varför vi i dagsläget inte har svenskodlade solroskärnor i Vegetarisk Pastej? Kanske är du intresserad av historien bakom HUJ och vad det var som inspirerade vår grundare Alice att starta företaget? Vi uppdaterar denna sida regelbundet, så om några månader är den säkert fylld med andra skojiga nyheter!

Vi på HUJ tycker att det är viktigt med näringsrika ingredienser som är hållbart odlade. Därför har vi valt Fairtrade-märkta cashewnötter från företaget Smiling i Creamy Cashew och svenskodlade vita bönor i båda våra produktfamiljer. De vita bönorna kommer främst från bönder på Öland, men när de tar slut där så får bönerna i Östergötland hjälpa till. 

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.