Picknickmacka med cashewost, körsbärstomat och spenat

Person med vit t-shirt och blå jeans håller i en låda med picknickmacka med cashewost, körsbärstomat och spenat.

Packa ner en picknickmacka med cashewost körsbärstomat och spenat i picknickkorgen! Denna picknickmacka, full med nyttig och god energi, kan du givetvis förändra genom att ändra innehållet efter tycke och smak. Vår favorit är dock Creamy Cashew Örter med tomat – en underbar smakkombination!

Picknickmacka med cashewost, körsbärstomat och spenat

Ingredienser: 5 st
Steg: 4 st
Antal: 1 st

Ingredienser:
2 skivor mörkt bröd
Creamy Cashew Örter
Gurka
Babyspenat
Ärtskott

Gör så här:
1. Bred rikligt med Creamy Cashew Örter på två skivor mörkt bröd
2. Skiva sedan gurka och körsbärstomat tunt.
3. Lägg bladspenat och ärtskott tillsammans med gurka och tomat på den ena brödskivan.
4. Toppa mackan med den andra brödskivan.

Utomhus är bäst

Inget är väl godare än att äta utomhus? Det behöver heller inte vara krångligt. En enkel macka med goda smaker är allt som behövs innan en lyckad dag utomhus med de du älskar. Inspireras av receptet ovan eller skapa en egen god kombination efter tycke och smak.

Växtbaserade picknickmacka med cashewost, körsbärstomat och spenat

Vi på HUJ älskar sedan länge mackor i alla dess former. Det kanske kan upplevas krångligt att göra mackan växtbaserad, men genom att använda någon av våra Creamy Cashew får du både en god smak, en härlig krämighet och ett näringsrikt innehåll.

En picknickmacka till dagens alla mål

Till dessa mackor föreslår vi ett mörkt bröd, exempelvis Råg Levain, men du kan givetvis välja ditt eget favoritbröd till denna macka. Det bästa med mackor är att de fungerar till det mesta. Ät den som frukost, brunch, lunch, mellanmål eller kvällsmat.

Pynta din macka

Om du vill göra din picknickmacka med cashewost, körsbärstomat och spenat extra fin kan du klä in dem i bakplåtspapper innan du äter, som vi gjorde. Välj ut en fin tallrik, en bra låda eller något liknande för att presentera dina mackor på finaste vis. Om du gillar att pyssla kan du innan servering göra egna små flaggor till tandpetare att sätta i mackorna. Kanske med namnet på alla som är med på din picknick!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *