Pizza med päron, valnötter och cashewost

Pizza med päron valnötter och cashewost toppad med balsamico. En vitklädd person håller i pizzan.

Denna pizza med päron, valnötter och cashewost, en pizza bianco, i vegansk tappning. I botten använder du Creamy Cashew Naturell för att få en god och krämig bas.

Du kan givetvis toppa din vita pizza med vad som helst, men vi älskar just pizza med päron, valnötter och cashewost toppad med balsamico. Använd en färdig pizzadeg eller gör din egen. Resultatet blir gott hur som helst!

En sån här pizza är perfekt att göra till sig själv eller göra flera små varianter med olika toppings och baser till exempelvis ett mingel eller en fest. Hoppas det smakar!

Ingredienser: 5 st
Steg: 7 st
Antal pizzor: 1 st

En färdigköpt pizzadeg
1 burk Creamy Cashew Naturell
2 st päron
2 dl valnötter
Balsamico

  1. Starta ugnen efter instruktionerna på pizzadegspaketet.
  2. Skiva två päron i tunna skivor
  3. Bred på ett paket Creamy Cashew Naturell på en färdigköpt pizzabotten (eller baka en egen, det går såklart bra.).
  4. Lägg på päronskivorna på pizzan.
  5. Grädda pizzan i ugnen. Följ instruktion på pizzapaketet.
  6. Under tiden kan du hacka valnötterna.
  7. När pizzan är klar: toppa med valnötter och balsamico.