Snabb, snabbare snabbast. Snabbare vegansk dessert än så här är svårt att hitta. Dessutom är det väldigt enkelt och resultatet är så gott!
Receptet räcker till fyra små dessertglas med snabb vegansk cashewcheesecake. Som prick över i behövs ingen ugn för det här receptet. Om du vill kan du dessutom experimentera med olika smaksättningar och toppings för att variera den här enkla veganska cashewcheesecaken i oändlighet. En efterrättsfavorit hos oss!
Ingredienser: 5 st
Steg: 4 st
Portioner: 4 st
2 paket Creamy Cashew Naturell
1-2 dl florsocker
4-6 digestivekex (exempelvis Digestive Eko)
färska bär
florsocker
- Blanda Creamy Cashew Naturell med florsocker.
- Smula digestivekexen
- Varva digestivekexsmulet, cashewostsmet och färska bär (exempelvis hallon eller blåbär) i dessertglas.
- Avsluta sedan med bär och pudra lite florsocker överst.