Snabb vegansk pestopasta med cashewost

Snabb pestopasta med cashewost

Veganska recept som är snabba, goda och bra för alla är det bästa vi vet. Det här veganska receptet är en snabb pestopasta med cashewost som funkar fint både till lunchlådan och till bjudningen. Vem gillar inte en krämigare variant av en god pestopasta?

Antal ingredienser: 8 st
Antal steg: 5

Ingredienser:
200 gram pasta
1 paket Creamy Cashew Vitlök
1 paket Creamy Cashew Naturell
1 burk vegansk pesto a 200 g (exempelvis Kung Markatta)
1 burk cocktailtomater
valfria fröer, svartpeppar & basilika

Gör så här:
1. Koka pastan i välsaltat vatten.

2. Blanda Creamy Cashew-burkarna med peston.

3. Skär cocktailtomaterna i halvor.

4. Blanda den kokta pastan med cashew-pesto-krämen.

5. Toppa din snabba pestopasta med tomaterna, valfria fröer, nymalen svartpeppar och några basilikablad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *