Snacksbricka med växtbaserad dipp
Ingredienser: 7
Steg: 4
Ingredienser:
Gurka
Morötter
Kålrot
Ärtskidor
Creamy Cashew Vitlök
Creamy Cashew Örter
Lättsaltade chips
Gör så här:
1. Ta först fram Creamy Cashew Vitlök och Creamy Cashew Örter ur kylen.
2. Skala därefter morötter och kålrot.
3. Skär därpå morötter, kålrot och gurka i stavar.
4. Servera grönsaksstavar, ärtskidor och lättsaltade chips tillsammans med Creamy Cashew Vitlök och Creamy Cashew Örter. De är perfekta som dipp!
Dipp
Det kan vara svårt att hitta färdiga dippmixer som är växtbaserade, även fast det finns ett fåtal alternativ på marknaden. Det kan också vara krångligt att laga egen från grunden. Tur att våra Creamy Cashew finns, som är perfekta som dipp efter en liten stund i rumstemperatur! Du behöver heller inte oroa dig för klumpar i dippen, eftersom våra färskostar redan är mixade. Du kan dessutom frysa våra produkter och sedan tina dem i kylen. På så sätt kan du alltid ha en dipp redo hemma!
Chips och dipp är ett av de vanligaste snacksen i Sverige. Perfekt till fredagsmyset och går dessutom att förändra i oändlighet. Testa olika chipssmaker, grönsaker eller annat mumsigt att dippa. Det behöver inte bli onyttigt snacks bara för att det dippas. Dessutom är det perfekt för barn, och kanske även vuxna, som vill äta med händerna.
Tips till snacksbrickan
Vad mer kan du då dippa? Vi tipsar nedan!
- Selleri
- Rädisor
- Gemsallad
- Endiv
- Fröknäcke
- Pitabröd
- Paprika
- Äpple
- Päron
- Kex
- Broccoli
- Blomkål
- Rättika
- Champinjoner