Logotyp för Fairtrade. Logotypen består av en vit bakgrund, svart text och en grön och blå cirkel med en vit figur i mitten.
 

FAIRTRADE

Cashewnötterna i våra Creamy Cashew är Fairtrade-märkta, ekologiska (från Smiling). Fairtrade är en internationell certifiering och aktör för en mer hållbar världshandel med respekt för mänskliga rättigheter och miljö. När du väljer Fairtrade bidrar du till att odlare och anställda får förbättrade arbets- och levnadsvillkor.

LÄS MER OM FAIRTRADE
Logotyp för Årets MåBra-val. En cirkel i guld och vitt bestående av vit och svart text. Den vita texten består av "Årets bästa hälsomat", "MåBra-val" och "2021"
 

MÅBRA-VAL

HUJ är årets MåBra-val 2021! Vår Creamy Cashew har fått utmärkelsen och är därmed årets bästa hälsomat! HUJ är inte bara en produkt som fyller funktionen (bredbar) utan faktiskt också bidrar med näring – bra där! Vinnarna utses av en jury och ska uppfylla kriterier ur ett hälso- eller hållbarhetsperspektiv. 

LÄS MER OM ÅRETS MÅBRA-VAL
Grön och vit logotyp för Bower. Logotypen består av tre pilar, en fågel och en grön bakgrund.
 

BOWER

Med appen Bower kan du panta våra förpackningar för poäng som sen blir till värdekuponger och pengar – bra för både miljön och din plånbok! Ladda ner Bower i App Store eller Google Play.

läs mer om bower
Rund logotyp för veganmärkning i mörkgrönt, ljusgrönt och vitt. Texten består av "100%", "V" och "Vegan"
 

VEGANSKT

Alla våra produkter är 100 % växtbaserade och därmed veganska. Vi gör våra pålägg av svenskodlade vita bönor, solroskärnor och Fairtrade-märkta och ekologiska cashewnötter från Smiling

läs mer om våra produker