Logotyp för Fairtrade. Logotypen består av en vit bakgrund, svart text och en grön och blå cirkel med en vit figur i mitten.
 

FAIRTRADE

Cashewnötterna i våra Creamy Cashew är Fairtrade-märkta, ekologiska (från Smiling). Fairtrade är en internationell certifiering och aktör för en mer hållbar världshandel med respekt för mänskliga rättigheter och miljö. När du väljer Fairtrade bidrar du till att odlare och anställda får förbättrade arbets- och levnadsvillkor.

LÄS MER OM FAIRTRADE
Logotyp för Årets MåBra-val. En cirkel i guld och vitt bestående av vit och svart text. Den vita texten består av "Årets bästa hälsomat", "MåBra-val" och "2021"
 

MÅBRA-VAL

HUJ är årets MåBra-val 2021! Vår Creamy Cashew har fått utmärkelsen och är därmed årets bästa hälsomat! HUJ är inte bara en produkt som fyller funktionen (bredbar) utan faktiskt också bidrar med näring – bra där! Vinnarna utses av en jury och ska uppfylla kriterier ur ett hälso- eller hållbarhetsperspektiv. 

LÄS MER OM ÅRETS MÅBRA-VAL
 

BOWER

Med appen Bower kan du panta våra förpackningar för poäng som sen blir till värdekuponger och pengar – bra för både miljön och din plånbok! Ladda ner Bower i App Store eller Google Play.

läs mer om bower
Rund logotyp för veganmärkning i mörkgrönt, ljusgrönt och vitt. Texten består av "100%", "V" och "Vegan"
 

VEGANSKT

Alla våra produkter är 100 % växtbaserade och därmed veganska. Vi gör våra pålägg av svenskodlade vita bönor, solroskärnor och Fairtrade-märkta och ekologiska cashewnötter från Smiling

läs mer om våra produker
 

FRYSBARA

Alla våra produkter går att frysa om du inte skulle hinna äta upp dem innan bäst-före datumet passerat. Det är bara att stoppa dem i frysen och sedan låta dem tina i kylskåpet när du känner dig sugen på påläggen igen. 

 

VÄRMBARA

Vår växtbaserade färskost Creamy Cashew går utmärkt att både värma och använda i matlagning. Den naturella smaken kan även användas när du bakar och passar till exempel helt perfekt som frosting på morotskakan. 

 

GLUTENFRIA

Alla våra produkter är fria från gluten vilket gör att fler kan njuta av våra goda och krämiga pålägg på sin macka. Du hittar glutenfria recept här.

 

LAKTOSFRIA

Både Creamy Cashew och Vegetarisk Pastej är naturligt fria från laktos och fungerar därmed för både allergiker och veganer. 

 

VÄXTBASERADE

Alla våra produkter är helt växtbaserade och tillverkade med näringsrika ingredienser som förser dig med energi hela dagen. Basen i alla våra pålägg är svenska vita bönor från Öland.

 

PROTEINRIKA

Om du är ute efter ett proteinrikt och gott pålägg fullt med näringsrik energi så är Vegetarisk Pastej något för dig. Pastejen innehåller 7,6 gram protein och är dessutom järnberikad. Helt perfekt på mackan! 

 

UTAN KONSERVERINGSMEDEL

Alla våra produkter tillverkas utan konserveringsmedel. Vår Creamy Cashew får istället sin hållbarhet från en syrningskultur. Du kan även frysa påläggen om du inte skulle hinna äta upp dem innan bäst-före datumet. 

 

GJORDA PÅ SVENSKA VITA BÖNOR

En gemensam ingrediens som finns i alla våra produkter är svenskodlade vita bönor från bönder på Öland. När bönorna tar slut där får bönder i Östergötland rycka in och hjälpa till. Vi använder enbart svenska bönor!