Här är en vegansk bagel med banan och jordnötssmör som hamnar mittemellan mat och fika. Som mellanmål är den mättande med krämig cashewost, banan, jordnötssmör och ringlande choklad.
När du har fullt upp är det perfekt med en vegansk bagel med banan och jordnötssmör. Snabbt och gott är aldrig fel! Vill du äta en vegansk bagel i äkta amerikansk anda passar Creamy Cashew Naturell alldeles perfekt. Toppa kan du göra med lite vad du vill, men vi föreslår banan, jordnötssmör och choklad.
En vegansk bagel är god vid i stort sett alla tillfällen, till frukost, lunch eller som mellanmål. Veganska bagels är också perfekta att ta med när du är på språng, på picknicken, på stranden eller när som helst när du vill ha något snabbt, gott och smidigt.
Antal ingredienser: 5 st
Antal steg: 4 st
1 bagel
Creamy Cashew Naturell
1 banan
½-1 dl jordnötssmör
Vegansk choklad (exempelvis Renée Voltaire)
Så här gör du
- Dela en färsk bagel.
- Bred på rikligt med Creamy Cashew Naturell och sedan ett tunnare lager jordnötssmör.
- Täck smörgåsen med skivad banan.
- Droppa över smält vegansk choklad.