Vegansk bowl med mung bits

En vegansk bowl med mung bean bits och Creamy Cashew Paprika & Chili

Vegansk bowl med mung bits

Ingredienser: 12
Steg: 7
Portioner: 1

Ingredienser:
1 portion rundkornigt ris
Frysta sojabönor
Fryst mango
Neutral olja
½ paket Oh Mungood ekologiska mung bean bits
Creamy Cashew Paprika & Chili
Växtbaserad yoghurt
Rädisor
1 avokado
Koriander
Chiliflakes
Sesamfrön

Gör så här:
1. Koka inledningsvis en portion rundkornigt ris enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Tina sojabönor och mango samtidigt som riset kokar.
3. Stek därefter ett halvt paket Oh Mungood ekologiska mung bean bits i neutral olja.
4. Blanda därpå en burk Creamy Cashew Paprika & Chili med neutral växtbaserad yoghurt till en krämig sås.
5. Skiva därpå rädisor och tärna avokado.
6. Lägg därefter det färdiga riset i botten av en skål. Toppa riset med stekta mung bean bits, sojabönor, mango, rädisor och avokado.
7. Toppa slutligen bowlen med färsk koriander, chiliflakes, sesamfrön och sås.

Vegansk bowl med mung bits

Ekologiska bits med massor av karaktär och helt fria från tillsatser. Skamlöst goda för både dig och planeten. Bitsen har en krispiga yta och en kryddig smak av chili och spiskummin. Gjorda på den hälsosamma mungbönan och med noga utvalda råvaror. Inga konstiga tillsatser, inget gluten och ingen soja.

Oh Mungood

Oh Mungood är en smakrik nyskapare inom växtbaserade proteinkällor. De krånglar inte till innehållet med innehållsförteckningar som är långa och krångliga och de försöker heller inte efterlikna kött. Deras burgare och bits är goda ändå! I produkterna får mungbönan ta den plats den förtjänar tillsammans med rena och ekologiska smaksättare. Ett bra val för både smaklökar, hälsan och miljön helt enkelt.

Lämna ett svar