Vegansk pasta med cashew, tomater och spenat

Cashewpasta med soltorkade tomater och spenat

En riktigt snabblagad vegansk cashewpasta med soltorkade tomater och spenat som passar till både lunch och bjudning. Detta veganska recept är baserat på 3-4 portioner och innehåller våra goda växtbaserade Creamy Cashew.

Ingredienser: 6 st
Steg: 6 st

Portioner: 3-4 st

400 g pasta
1 burk Creamy Cashew Naturell
1 burk Creamy Cashew Vitlök
1 burk soltorkade tomater
1 påse bladspenat
2 dl valfria nötter (exempelvis från Smiling)

Så här gör du

  1. Koka pastan i lättsaltat vatten
  2. Efter att pastan börjat koka hackar du en burk soltorkade tomater och nötterna.
  3. Efter pastan är klar: blanda den med Creamy Cashew Naturell och en burk Creamy Cashew Vitlök.
  4. Tillsätt spenat och de soltorkade tomaterna och rör ihop.
  5. Om det blir för torrt tillsätt oljan från tomaterna och/eller 1-2 dl vatten eller växtmjölk.
  6. Toppa din pasta med de hackade nötterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *