En riktigt snabblagad vegansk cashewpasta med soltorkade tomater och spenat som passar till både lunch och bjudning. Detta veganska recept är baserat på 3-4 portioner och innehåller våra goda växtbaserade Creamy Cashew.
Ingredienser: 6 st
Steg: 6 st
Portioner: 3-4 st
400 g pasta
1 burk Creamy Cashew Naturell
1 burk Creamy Cashew Vitlök
1 burk soltorkade tomater
1 påse bladspenat
2 dl valfria nötter (exempelvis från Smiling)
Så här gör du
- Koka pastan i lättsaltat vatten
- Efter att pastan börjat koka hackar du en burk soltorkade tomater och nötterna.
- Efter pastan är klar: blanda den med Creamy Cashew Naturell och en burk Creamy Cashew Vitlök.
- Tillsätt spenat och de soltorkade tomaterna och rör ihop.
- Om det blir för torrt tillsätt oljan från tomaterna och/eller 1-2 dl vatten eller växtmjölk.
- Toppa din pasta med de hackade nötterna.