En vegansk pizza med tångcaviar och vår cashewost är perfekt för fredagsmyset och tisdagsmiddagen. Enkelt och gott är aldrig en dålig kombo! Köp en färdig pizzabotten om du gillar när matlagningen går i ett huj. Toppa den goda veganska pizzan med rödlök, tångkaviar, Creamy Cashew Naturell, citron och dill.
Självklart kan du använda Creamy Cashew Naturell som grund på alla dina pizza bianco, oavsett topping. Och varför inte testa någon av våra andra goda Creamy Cashew, såsom Vitlök eller Paprika & Chili? Mums säger vi!
Om du vill lyxa till det kan du baka din veganska pizza på en pizzasten som du långsamt värmer upp i ugnen. Under sommaren, eller när du gillar att grilla, kan du även slänga på den veganska pizzan på grillen!
Ingredienser: 6 st
Steg: 5 st
Antal pizzor: 1 st
1,5 burk Creamy Cashew Naturell
1 pizzabotten
1/2 rödlök
tångkaviar (exempelvis Coop)
dill
citron
- Bred på Creamy Cashew Naturell på en färdigköpt pizzabotten (egen-bakad går såklart också bra).
- Grädda på 225 grader i ca 5-7 minuter.
- Hacka rödlöken.
- När pizzan är färdiggräddad dekoreras den med rödlök och tångkaviar, klicka ut Creamy Cashew Naturell, pressa över citron och klipp över dill.
- Skär upp och hugg in på en vegansk pizza med tångkaviar och cashewost!